söndag 20 december 2009

Det närmar sig jul

Det är stiljte i garaget då det jobbas på annat håll för tillfälle men nog om det.

För de som har intresse och tid över i jul och vill veta vad som sker (eller inte sker) runtomkring vår sport så finns det en hel det debatter runt om på olika forum på nätet ( som alltid den här årstiden ) Tyvärr så är det ofta samma teman som ältas och tyvärr så är SBF ofta inblandade. På nitroz.se (planket) så kom det önskemål om att få upp SBF i "soffan" Soffan ja, för de som inte fått med sig det så har lelle å company dragit igån en "amatör kanal" som sänder en gång i veckan. repriser på de första avsnitten kan ses på http://www.justin.tv/soffan och de senare avsnitten på nitroz.se
Tillbaka till diskusionerna SBF i soffan väckte en del känslor, tänker inte återge dom här eller delge mina åsikter men jag rekomenderar den nyfikne att bläddra tillbaka till den 18/12 på www.nitroz.se klicka på planket och se vad som skrivs, det länkas också till en intressant tråd på rejsa.nu http://rejsa.nu/forum/viewtopic.php?t=51902 .

En annan intressant diskusion finns på http://www.gastbok.nu/gb/17575 det är Paolo med protrucken som tyvärr inte fick köra något i år.

Får hoppas att det löser sig för paolo och att SBF kommer ut med regelboken i god tid inför nästa säsong. (vem är först där?)

Själva så byter vi förarförening till 2010 och går med i TopDoorSlammer (TD) föreningen som verkar ha bra fart och engagemang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
besöksräknare